zondag 16 december 2007

Heeft dhr. Kesler lak aan de rechter?

Dhr. Kesler, opperhoofd van de KNVB heeft in zijn onmetelijke "wijsheid" beweerd, dat "die gefrustreerde vakbondsmannetjes" eens moeten ophouden, dat "die verwende agenten" niet moeten klagen en ook nog eens gedreigd, dat de KNVB de complete voetbalcompetitie stil legt en desnoods geen ploegen meer inschrijft voor de Champions League. Hij vergat erbij te zeggen, dat hij ook overweegt om Oranje terug te trekken van de EK, maar dat ging hem kennelijk te ver. Want laten we wel wezen: zowel onze vaderlandse competitietop als "oranje" heeft op internationale toptoernooien niets te zoeken, dus terugtrekken? Ach gut. Veel erger zijn zijn diskwalificaties van agenten en vakbondsmensen! Want de politieagenten hebben natuurlijk het volste recht om te staken! Gelukkig wel en zo oordeelde ook een rechter afgelopen week! Wie is meneer Kesler dan wel, dat hij doodleuk een uitspraak van een rechter van tafel veegt? Wie is meneer Kesler dan wel, dat hij er gemakshalve even aan voorbij gaat, dat het de burgemeesters zijn geweest, die de wedstrijden hebben verboden, ondanks het feit, dat de stakende agenten hadden toegezegd, dat ze in actie zouden komen als er ongeregeldheden zouden komen! Wie is meneer Kesler dan wel, dat hij kennelijk niet meer de beelden op z'n netvlies heeft van stenen gooiende Ajax-"supporters". Naar agenten en paarden, meneer Kesler! Hoezo "verwende agenten". Het wordt tijd, dat we met z'n allen besluiten meneer Kesler als een verwende manager te kwalificeren. met een veel te hoog salaris en met een arrogantie waar Berlusconi nog een puntje aan kan zuigen! Kesler hoort thuis in het rijtej demagogen als Verdonk, Wilders en natuurlijk Berlusconi. Gebruik maken van de emotie van voetbalsupporters (want die missen natuurlijk wel twee keer onverbeterlijk "topvoetbal") en zo uithalen naar de agenten, die kort geleden nog "verwend" werden door ordinaire stenengooiers.

2 opmerkingen:

lenie verloop zei

Hoi Ton
Wat een goed stukje over die nare man.Ik denk dat de voetballers eerder verwent zijn .In iedergevalde agenten niet.
Zo denken wij er over weg met die man.
Groetjes Lenie

familie van Rijswijk zei

Mijnheer Kessler (ik begin inmiddels te begrijpen waarom je dat met SS schrijft...) heeft duidelijk buiten zijn boekje gesproken. Vanmorgen kopte de Telegraaf al (ja sorry, die krant leest nu immers lekker weg) dat zelfs Jeu Sprengers niet blij was met de uitlating van Kessler.
Het is toch de wereld op zijn kop: de politie is er niet voor het voetbal. Het is al te triest voor woorden dat voetbal-wedstijden moeten worden geannuleerd als er geen politie is. Misschien dat Kessler zich dat eens moet aantrekken, dat er bij elke wedstrijd honderden politie-agenten en materieel nodig blijkt te zijn.